avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladire.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladire.

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire cu impozitul pe cladire. Am primit notificare de la primarie cum ca trebuie sa achit impozitul pe cladire, atat eu cat si fratele meu, amandoi fiind coproprietari, sume separate, adica eu 110 ron iar fratele meu 110 ron dat fiind ca este un singur spatiu. Calculul nu prea l-am inteles de la primarie dar se pare ca insumat noi am avea un spatiu de locuinte mai mare decat un apartament de indata ce platim dublu. Ma puteti lamurii ?

Alte discuții în legătură

Deschidere rol fiscal helen_tmark helen_tmark Am primit teren de la primarie in baza legii 15/2003 pt construirea unei locuinte bifamiliale . Am prezentat documentele necesare pt deschiderea rolului fiscal ... (vezi toată discuția)
Impozitare constructie noua pers.fizica popromeo popromeo Bloc construit , receptionat si intabulat. Destinatie :Imobil multifunctional La declararea imobilului la fisc si calculul valorii de impozitare apar ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri ElenaLuisa ElenaLuisa Va rog sa ma lamuriti si pe mine.Cineva a cumparat impreuna cu sotia, in decursul anilor, 2 apartamente in orase diferite, dar adresa de domiciliu era in alta ... (vezi toată discuția)