avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoana fizica neautorizata pot angaja salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoana fizica neautorizata pot angaja salariati

Buna ziua,
Eu, ca persoana fizica neautorizata, pot angaja salariati?
Daca da, care sunt pasii.
Neavand cod fiscal cum fac transmiterea in Revisal? Pe CNP-ul meu?
Si declaratia 112 se depune tot pe CNP-ul meu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: HERLICSKA , utilizator 11:02, 3 August 2019
Ca persoana fizica neautorizata, puteti angaja salariati .... fie pe CNP-ul dvs., fie va duceti la Adm. Fin. pentru a lua un CIF pentru a depune REVISAL-ul si D112.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corecție revisal de pe cnp pe cif pfa geogiana09 geogiana09 Buna seara,am următoarea problema si va rog sa ma ajutati.Am o angajată din 05.08.2029 pe un P.F.A. pt care am transmis revisalul iar la date angajator am ... (vezi toată discuția)
Diferente revisal -112 econo econo Buna seara, Am primit in spv neconcordantele dintre 112 și revisal. Cum sa interpretez faptul că în revisal am 10 angajati si in d112 8, cei doi fiind ... (vezi toată discuția)
Angajare filipineza bona centru_cta centru_cta Buna ziua! am angajat cu contract de munca filipineza, bona, eu sunt persoana fizica, am luat parola itm am transmis contractul in revisal, mai departe am ... (vezi toată discuția)