avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... solicitare copii documente asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

solicitare copii documente asociatie de proprietari

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pot cere copii de pe unele facturi din asociatia de proprietari din 2013,2014 sau 2016, avand in vedere ca eu m-am muntat in acel bloc in anul 2016. Avand in vedere ca am descoperit ca d-na administrator are o condamnare pt delapidare cu suspendare, am unele suspiciuni.
Multumesc,
Orice propietar sau copropietar are dreptul sa ceara copii dupa orice document al Asociatiei, platind contravaloarea copiilor xerox.
Daca v-ati mutat in condominiu in 2016,care este justificarea pentru analiza documente asociatie din care nu faceati parte?
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii au dreptul sa solicite copii ale documentelor asociatiei de proprietari
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca dna are o condamnare la activ, nu are voie sa lucreze ca admin condominii. Oricum, dupa 28 sept. va trebui sa prezinte noul atestat. Pentru obtinerea lui, va trebui sa prezinte cazierul judiciar si fiscal.
Am sesizat primaria si i-a fost anulat atestatul.
Cand i-a fost anulat atestatul?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa imi spuneti primariile de sector mai au ... irinoaia irinoaia Buna ziua! va rog sa imi spuneti primariile de sector mai au dreptul de control asupra asociatiilor de proprietari,sau au doar atributii de indrumare? Este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru blocul in care locuiesc au inceput efectuarea ... MaBC MaBC Buna ziua! Pentru blocul in care locuiesc au inceput efectuarea lucrărilor de hidroizolare dupa ce multiple apartamente au fost profund afectate de apa ... (vezi toată discuția)
Plătesc prea mult la întreținere Alexandru Z Alexandru Z Plătesc prea mult la întreținere, nejustificat. Ne fura atât ea președinta cât și el administratorul. Plus cer și bani pentru diferite reparații de ... (vezi toată discuția)