avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis conducere

Am fost victima unui accident rutier minor(pietoni care se arunca intentionat in oglindă apoi cheama politia cerând apoi bani pt retragerea plangerii)mi s a facut dosar penal pt parasirea de la locul accidentului, permisul fiind retinut p loc.Doresc sa stiu daca in acest caz am vre o cale de atac pt a mi recupera.permisul pana la finalizarea dosarului?
Nu aveti nicio cale, cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare legislatie cod rutier? Brasto Brasto Buna ziua. As avea nevoie de o informatie, s-a schimbat cumva incadrarea in cazul accidentelor rutiere cu victima, cu peste 10 zile de ingrjiri medicale, in ... (vezi toată discuția)
Accident soldat cu rãnire de persoana pe trecerea de pietoni Carina2014 Carina2014 Buna ziua, In urma cu doua saptamâni am accidentat o bătrâna pe trecerea de pietoni, am oprit si am acordat prioritate după care ea s a întors din drum ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului accidentului onu84 onu84 Buna seara! Am mai folosit acest site si mi-a fost de ajutor asa ca m-am hotarat sa-mi prezint tot cazul poate mai puteti sa-mi dati ceva sfaturi. In urma cu ... (vezi toată discuția)