avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract cu un furnizor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract cu un furnizor

As vrea sa stiu cum ar trebuie sa arate un contract legal,ce termeni si conditii general valabile trebuie sa contina si la ce aspecte sa fiu atent pt ca acel contract sa fie corect d.p.d.v. legal,si ce nu ar trebui sa contina,va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare auto vasi_adi vasi_adi As vrea sa-mi cumpar o masina rulata si nu stiu cum se intocmeste un contract de vanzare cumparare si ce trebie sa contina el d.p.d.v. legal .Unde se ... (vezi toată discuția)
"alte indatoriri"-fisa postului buburuza22 buburuza22 Buna ziua! Am o intrebare:exista vreo legislatie care se interzica adaugarea la fisa postului si \\"alte indatoriri\\"? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract de inchiriere - cesiune Crispy Crispy Buna ziua, as avea si eu o intrebare la dvs., daca se poate sa ma ajutati : asadar, voi expune cat mai pe scurt situatia : in 2006 am incheiat un contract ... (vezi toată discuția)