avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare auto

As vrea sa-mi cumpar o masina rulata si nu stiu cum se intocmeste un contract de vanzare cumparare si ce trebie sa contina el d.p.d.v. legal .Unde se intocmeste un astel de contract? Trebuie autentificat la notar ? Poate ma ajuta cineva cu aceste aspecte . Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters30487 , utilizator 17:01, 25 Iunie 2009
contractul poate fi incheiat in forma consensuala , fiind necesar si suficient acordul de voinatza al celor doua parti contractante.
Desigur , acesta poate fi incheiat si la notar.
[ link extern ] .
Nu este necesar sa l incheiati la notar.
Multumesc . Ar mai fi o intrebare .. ce as putea trece la clauze ?
vasi_adi a scris:

Multumesc . Ar mai fi o intrebare .. ce as putea trece la clauze ?
De garantie , ca este buna! Sa stiti exact pe ce ati dat banii!
puteti incheia contract de vanzare cumparare pt un autovehicul rulat, la orice birou de intermedieri auto.Trebuie sa aveti la dvs. cartea de identitate a autovehicolului, cartile de identitate a vanzatorului si cumparatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cate exemplare se intocmeste un contract de vanzare cumparare a unui autovehicul? opc25 opc25 in cate exemplare se intocmeste un contract de vanzare cumparare a unui autovehicul? (vezi toată discuția)
Contract de v-c a unui mobil calandrino21 calandrino21 Buna ziua! In speranta ca voi fi cat se poate de scurt, va rog, daca se poate, sa-mi raspundeti la cateva intrebari: Am pierdut un proces ce avea ca obiect ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare fara respectarea contractului de comision INDEMNIZATIECC INDEMNIZATIECC Va rog ajutati-ma cu un raspuns: Am cumparat o garsoniera. Inainte de autentificarea actelor la notar a fost semnat un Contract de comision, Dupa semnarea ... (vezi toată discuția)