avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine este proprietarul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine este proprietarul

Buna ziua . Vin la dumneavoastra cu o intrebare . Care sunt posibilitatile de a afla cine este proprietar la un imobil daca acesta refuza sa spuna adevarul . Sau cum pot afla fara sa am datele de identificare ale acestuia. Doar numele si adresa , fara CNP sau serie de buletin. Oare daca apelez la un notar ma poate ajuta ? Sau sa merg direct la cadastru ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 13:15, 5 August 2019
Buna ziua,
In functie de dreptul sau interesul pentru a afla aceste date va puteti adresa DITL.
Daca nu puteti dovedi un real interes atunci nu va va da nimeni acele date.
La DITL doar daca exista Certificat care atesta calitatea de Mostenitor, atfle la OCPI este grauita consultarea Cartii Funciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa cnp dintr-un contract mai vechi - are consecinte ? Vranceanud Vranceanud Buna seara, va rog ajutati-ma cu unn raspuns in urmatoarea chestiune: am cumparat in 1998 un apartament, dar in contract notarul, la data resepctiva, in afara ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala gabriela_1986 gabriela_1986 Am o nelamurire. Am incheiat o tranzactie intr-un proces de partaj. Mi s-a comunicat hotararea insa am observat niste greseli si anume: in partea ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)