avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere factura telefon P.F.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere factura telefon P.F.I.

As dori sa intreb cat se poate deduce din factura pe telefon mobil (abomnament, reincarcare prepaid) pe luna, avand in vedere ca utilizez numarul de telefon pentru activitatile desfasurate ca PFI.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:47, 5 August 2019
Nu. Trebuie sa aveti contractul cu furnizorul pe PFI si atunci veti putea deduce toata valoarea lunara de pe factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe salariu dmion dmion Buna ziua. Am o executare silita,prin instanta judecatoreasca,pe salariu. As vrea obtin un card de debit preplatit (prepaid). Daca il obtin mi se poate bloca ... (vezi toată discuția)
Pfi rog un mic ghid - lamuriri gimida gimida Buna ziua, Incepand cu sfarsitul lunii septembrie am deschis un PFI ca si asistent medcal pentru o colaborare cu un centru de permanenta. As dori mai multe ... (vezi toată discuția)