avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire impozit pe venit

Scurt si la obiect. Sunt la o facultate care nu are ca obiect de studiu IT. Am invatat pe cont propriu si doresc o cariera in programare.
1. Este nevoie de o diploma in domeniu IT pentru a fi scutit de impozitul pe venit?
2. Daca fac obtin o diploma de master de la o facultatea avand ca obiect de studiu it-ul, pot fi scutit atunci de impozit?

Va multumesc pentru timpul acordat.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:21, 5 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti masterul in IT, atunci puteti fi considerat absolvent cu studii superioare de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiu superioare de lunga durata=licenta+master? IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. Sunt absolventa licenta (3 ani)+master(2ani) -acelasi domeniu de studiu pentru ambele. Sunt incadrata pe un post in invatamant, la un liceu ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit programatori Cont Expert 4972 MBM Cont Expert 4972 MBM Stie cineva daca in cazul unui salariat care intruneste toate conditiile mentionate in Ordin 250/2004 privind incadrarea in activitatea de creatie de programe ... (vezi toată discuția)
Facultateade 4 ani la zi nu se considera studii superioare ci studii de scurta durata??? cocuta1973 cocuta1973 buna ziua, am terminat o facultate particulara cu durata de 4 ani, la zi, si actualmente sunt economist. Astazi mi s-a adus la cunostiinta ca in curand daca ... (vezi toată discuția)