avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studiu superioare de lunga durata=licenta+master?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studiu superioare de lunga durata=licenta+master?

Buna ziua. Sunt absolventa licenta (3 ani)+master(2ani) -acelasi domeniu de studiu pentru ambele. Sunt incadrata pe un post in invatamant, la un liceu vocational. De la ISJ, mi s-a spus ca nu sunt "calificata" sa predau anumite materii pentru ca, in dreptul lor, in centralizator (unde sunt specificate ce facultate/specialitate trebuie sa ai absolvita ca sa le poti preda), se cer studii superioare de lunga durata... acolo am gasit specificat exact denumirea facultatii/specialitatea absolvita de mine la master, dar ei ma incadreaza in alta parte, la Studii superioare de scurta durata, cu specialitatea de pe diploma de licenta. Din ce am citit, daca am atat diploma de licenta, cat si de master, se considera studii superioare de lunga durata, ceea ce ar insemna ca as avea voie sa predau si acele materii de specialitate... deci intrebarea e, m-au incadrat bine ei (la studii superioare de scurta durata, specialitatea de pe diploma de licenta)? Sau e corect cum ma gandesc eu -studii superioare de lunga durata (licenta+master)?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2023
IoanaScarlii, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 16 Ianuarie 2023
Nu mai exista calificarea studii superioare de lunga durata si studii superioare de scurta durata ....in opinia mea, nu v-au incadrat corect ... sesizati Ministerul Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma?!?! lyssed lyssed Sunt absolventul unei academii de Arte Plastice din Olanda unde am studiat 4 ani si am acumulat un numar de 240 credite, facultate pe care am absolvit-o in ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)
Schimbare specializare. licență sau conversie? tonica31 tonica31 Bună ziua.! Doresc să mă lămuriți într-o problemă. Sunt cadru didactic titular(învățătoare). Am absolvit Liceul Pedagogic în 1999. Am terminat ... (vezi toată discuția)