avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz din partea celor de la UPC?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz din partea celor de la UPC?

Buna ziua,
Recent am renuntat la serviciile celor de la UPC. Precizez faptul că perioada contractuală a fost de 6 luni , care au trecut deja. Am fost la sediul upc am semnat cererea de reziliere, am predat echipamentul , taxele fiind la zi. La scurt timp am primit un telefon de la un operator UPC care mi-a spus că se va mai emite o factură pentru perioada de 30 de zile necesară încheierii contractului. Intrebarea mea este următoarea: Daca nu plătesc factura aceea , deoarece echipamentul este predat, taxele sunt la zi si chiar de ași vrea nu pot beneficia de serviciile lor , au cum sa ma acționeze în instanță?

Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Reziliere contract upc looker looker Buna seara! Am avut contract cu UPC din data de 27.04.2013 pt o perioada de un an pentru servicii TV si internet. Prin septembrie 2014 am avut niste ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract la upc catalina.p catalina.p speta : Am fost client upc cred ca din 2008 In urma cu 2-3 ani am reincheiat cu upc un contract pt internet mai performant + TV +telefonie fixa In prezent ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am avut un serviciu de telefonie fixă și internet ... Aica Aica Bună ziua. Am avut un serviciu de telefonie fixă și internet de la telekom la care am dorit să renunț. Am trimis o cerere de reziliere și am fost sunata ... (vezi toată discuția)