speta :
Am fost client upc cred ca din 2008
In urma cu 2-3 ani am reincheiat cu upc un contract pt internet mai performant + TV +telefonie fixa
In prezent contractul e depasit.
Am fost la sediul lor sa depun echipamentul ( recever internet + 3 carduri pt TV smart ) si sa rezilez contractul pe motiv de plecare din locatiune ( s-a incheiat contractul de inchiriere + proprietarul nu vrea internet si cablu de la upc fiind prea scump , deci nu doreste preluarea contractului ) dar am fost refuzata la preluarea echipamentului si sa revin la orice la un sediu upc din tara sa le depun peste 30 zile , ca trebuie preaviz.
Eu urmeaza sa plec din tara pt vreme indelungata in cateva zile si nu are cine sa predea echipametul + nu imi pot lasa acte de indentitate la altcineva .
Cum sa procedez la predarea echipamentului + sa nu mai platesc inca 1 luna abonamentul ( 100 lei ) pt ca efectiv u il folosesc ?
Sil trimit cu posta echipamentul pt ca la implinirea termenului de 3.0 zile nu o sa mai fiu in tara ????
Nu ati inteles speta.
Plec din tara f.curand pt ca am o oportunitate de neratat.
Nu am alte rude si persoane de incredere decat un batran pe care nu vreau sa il impovarez cu pb mele.
Batranul o sa fie cazat intr-un centru de batrani pe perioada plecarii mele .
Cam asta e .
Deci nu am si nici nu vreau imputernicesc pe nimeni.
Prin contract v-ati obligat sa cereti cu ceva timp inainte- probabil astea 30 de zile, incetarea contractului.
Puteti sa predati echipamentul si sa cereti incetarea cu data de- peste 30 de zile si sa platiti la zi.
Solutii se gasesc , le gasiti impreuna cu operatorul, important e sa existe bunavointa.
Am facut personal cerere de incetare/reziliere contract aflat in afara perioadei contractuale + tot atunci m-am prezentat cu echipamentul sa il predau +platita factura.
Au inregistrat cererea (eu nu am primit copie) dar nu au vrut sa imi preia echipamentul ...si mi-au spus ca sa il predau peste 30 zile ...deci nu am scapat de echipament...
F.f.curand plec...inainte de cele 30 zile...
Sa il trimit cu posta /curierul la ei ?
Asta e intrebarea???
Sunt de parere sa rezolvati pana plecati, e o prostie sa nu puteti preda acum echipamentul daca ati facut cererea si ati achitat si pt urmatoarele 30 de zile.
Ce sens are sa mai platiti si curierul ? si daca nu vor sa il primeasca, unde se intoarce? Vb la ei la sediu la telefon.