Bună ziua. Pe 22.04.2022 am primit o factura de la Vodafone România, în valoare de 522,46 lei. Problema este ca eu nu am reședință în România, si propbail mama a încheiat contractul în numele meu, având în vedere ca sunt proprietara casei în care locuia. După zile de cercetări /apeluri telefonice pe la prietenii mamei, decedata anul acesta, aflu ca dânsa a încheiat un contract pt internet și tv cu UPC, acum 3 ani. De la actualul provider internet /tv, am aflat că, a fost semnat contractul cu ei în data de 8/03/2019 si terminata instalarea în 10/04/2019. Factura primită prin poștă pe data de 22 aprilie a c este emisa în 7 aprilie anul curent. Am cautat echipamentele (modem și card upc) de mi-au sărit neuronii, fără succes. Nu am găsit nicio problema dovada scrisa ca ar fi predat echipamentele... Întrebarea este : care îmi sunt opțiunile, din punct de vedere legal? Ce pot face și cum. Va mulțumesc
Strict legal, optiunile sunt sa platiti sau sa va judecati. Din 2019 a curs multa apa pe Dunare. Cine stie pe unde sunt echipamentele. Faptul ca nu aveti resedinta in Romania n-are nici o legatura cu problema. Serviciile au fost asigurate, achitate, deci contractul a fost executat.