avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, In luna octombrie a anului trecut am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, In luna octombrie a anului trecut am reziliat contractul ...

Buna ziua,
In luna octombrie a anului trecut am reziliat contractul cu Vodafone Romania pentru serviciile de televiziune si internet fix, pentru ca m-au pus sa platesc penalizari pentru o factura platita de 2 ori (nu intru in detalii...poveste lunga). Datorita acestei penalizari le-am cerut celor de la Vodafone (prima data in luna august) sa imi trimita pe mail o copie a contractului. Majoritatea raspunsurilor au fost de genul: "departamentul abilitat se ocupa de situatie si va vor trimite raspuns cand il va avea." Pe data de 04.01.2023 am primit un email de la Vodafone in care mi se spunea: "Referitor la contractul incheiat cu fosta companie UPC Romania, va informam ca acesta nu se regaseste in arhivele Vodafone." (Cu vreo 6 -7 ani in urma toti abonatii UPC au fost preluati de Vodafone Romania.)
Dilema mea este: daca de cand am fost preluati ca si clienti de la UPC si pana in luna octombrie 2022 cand am reziliat contractul cu Vodafone Romania, pe baza a ce am platit lunar facturi catre Vodafone Romania si pe baza a ce mi-au furnizat respectivele "servicii"?
Cel mai recent răspuns: Ursutz , utilizator 10:47, 9 Ianuarie 2023
cum ati reziliat contractul?
contractele nu se pot rezilia unilateral.

1. contractul a ajuns la termen, si ati decis sa nu mai prelungiti
2. Vodafone nu si-a respectat conventia contractuala, si atunci puteti cere rezilierea.

Dilema mea este: daca de cand am fost preluati ca si clienti de la UPC si pana in luna octombrie 2022 cand am reziliat contractul cu Vodafone Romania, pe baza a ce am platit lunar facturi catre Vodafone Romania si pe baza a ce mi-au furnizat respectivele "servicii"?

pe baza uzantelor. dvs ati continuat sa achitati, ei au continuat sa va ofere serviciile.
1. Nu stiu nimic despre contract pentru ca ultimul contract semnat a fost cu UPC. Cu cei de la Vodafone nu am semnat nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate furnizoare servicii telefonie mobila AHTUM AHTUM Buna ziua , Desi sunt sigur ca nu sunt singurul care am astfel de probleme, poate cineva imi poate dezlega niste mistere . Lucrurile stau astfel : Anul ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract upc Gaby811 Gaby811 Buna seara, In data de 21.01.2010 am incheiat un act aditional cu UPC Romania prin care am preluat contractul unei terte persoane, obiectul contractului ... (vezi toată discuția)