avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Buna ziua!
Lucrez in cadrul M.A.I. (Jandarmerie) si sunt cadru militar din 1994. Am urmat cursurile scolii militare timp de 3 ani. Inainte de scoala militara am lucrat 2 ani si 6 luni. Am fost clasat apt limitat pe timp de pace si razboi. Avand o vechime in total de peste 20 ani din care 15 ani cadru militar, doresc sa ma retrag iesind la pensie anticipata partiala conform legii 164/2001, Art. 14, aliniat 1, litera b.
Va rog sa-mi spune-ti daca voi intampina ceva probleme. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie militara POMAR POMAR POT SA OBTIN PENSIE MILITARA DACA AM VIRSTA DE 50 ANI IMPLINITI , IN PERIOADA 1979 - 1982 AM FOST ELEV AL SCOLII MILITARE DE OFITERI ACTIVI IAR DIN 1982 - 1988 ... (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie anticipata partiala la 42 de ani? dorat dorat lucrez in mapn de 20 de ani si am 42 de ani si sunt dat apt limitat pentru serviciul militar de către comisiile de expertiză medico-militară.Pot iesi la ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata nichedanutz76 nichedanutz76 Sunt cadru militar activ, am vârsta de 44 ani împliniţi.În cei 22 ani de când sunt cadru am lucrat în grupa I de muncă. După un calculul meu zic că ... (vezi toată discuția)