avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare indemnizație persoana cu handicap grav
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare indemnizație persoana cu handicap grav

Buna ziua, un asistent personal a mers in concediu pentru îngrijirea copilului. A adus acordul pentru acordare indemnizație (după ce a mers in concediu) pe data de 4 Iulie. Acordarea indemnizației o va primi începând cu data de 1 August, conform prevederilor legislative ( începând cu data de 1 a lunii următoare). Este corect cum s-a procedat? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Alocatia copilului adinamiia adinamiia buna am si eu o intrebare... am nascut pe 4 iulie anul acesta marti 13 iulie am mers la primarie sa fac dosarele pentru alocatia copilului ce dreputio are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului, 85% din care salar vr_anca vr_anca Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa-mi oferiti o informatie. In data de 14.03.2006 am nascut primul copil, situatie in care am intrat in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie peroana cu handicap grav, certificat anulat prin sentinta judecatoreasca Aniia Aniia Am primit la departament spre solutionare o cererere de acordare indemnizatie lunara pentru persoana cu handicap grav. Speta este urmatoarea: 1.Certificat de ... (vezi toată discuția)