avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Popriri legale?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Popriri legale?

Buna seara,
Prietenul meu a fost inchis 1 an de zile pentru trafic de droguri. A platit toate cheltuielile de judecata, dar cei care au scris dosarul, au declarat ca ar avea o datorie la stat de aproximativ un miliard, suma rezultata din presupusele calcule in urma vanzorilor de droguri. In acest caz este posibil sa apara popriri?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
Mihhaelaa, utilizator
De doua zile niciun raspuns? Am pus o intrebare prea grea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. acum aproximativ 2 săptămâni am fost percheziționat ... Anddrei9999 Anddrei9999 Buna seara. Acum aproximativ 2 săptămâni am fost percheziționat de către 2 ofițeri DIICOT aflați sub acoperire in fața blocului. M-am dat jos din taxiu ... (vezi toată discuția)
Traficul de droguri - intrebare DariaT DariaT buna ziua!am o cunostinta care a fost arestata pt trafic de droguri (etnobotanice, sare de baie) impreuna cu alte 5 persoane. dupa ce au stat 2 luni la arest, ... (vezi toată discuția)
S faci inchisoare din cauza a 3 declaratii???? joyxale joyxale salut...sunt anchetata pt trafic de droguri de risc in calitate de inculpat.toate dovezile care exista impotriva mea sunt doar 3 declaratii nefondate a unor ... (vezi toată discuția)