avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract ENEL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract ENEL

Buna ziua,

In urma unei mosteniri am dobandit o cota parte dintr-un apartament (nu sunt singurul mostenitor). Contractul Enel este pe numele altui mostenitor dar eu sunt cel care platesc facturile deoarece doar eu locuiesc in acel apartament. Deoarece consumul nu este declarat corespunzator si facurile sunt ba prea mari ba negative, am incercat sa declar un consum real astfel incat sa vina facturi normale. Deoarece nu sunt titularul contractului nu am putut realiza acest lucru. Cum pot sa trec totusi contractul pe numele meu sau sa pot aduce modificari contractului existent.
Titularul contractului refuza sa ma sustina in acest sens.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
Doru Georgescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabriel32 , utilizator 05:53, 9 August 2019
Simplu: nu mai plătiți acele facturi! Datoria revine titularului de contract sa plătească facturile! Dacă se ajunge la tăierea serviciului respectiv, oricând puteți contracta de la un alt furnizor (cez, RDS) fără acordul coproprietarilor. Recent am încheiat doua contracte de furnizări servicii la o proprietate unde sunt comostentior cu sora mea, fără sa mi se ceara sa prezint acordul ei.

Bineînțeles, așa cum s-a menționat și de antevorbitorii mei, exista numărul acela de telefon la care puteți da indexul, sau sa așteptați ca de doua ori pe an, cei de la Enel fac citiri de regularizare, trimițând o persoana pe teren, și atunci se vor regla lucrurile.

In orice caz, dacă dumneavaostra locuiti și consumați acolo, eu nu văd de ce nu rezolvati trecerea tuturor utilităților pe numele dumneavaostra, pentru ca in caz contrar veți întâmpina astfel de probleme in permanenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe lunare abuzive ptr asistenta tehnica - furnizor gaze & energie ... tomaion tomaion Va salut De aproape 2 luni ma zbat sa conving amiabil furnizorul de gaze si energie electrica sa inceteze sa mai factureze asa zisa \"Enel asistenta lunara\", ... (vezi toată discuția)
Factura engie la un an după vânzarea apartamentului. noul proprietar nu vrea să o plătească, eu cu pot rezolva situția? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Am vandut un apartament in Februarie 2016. La un an si jumatate dupa, am primit o factura de gaze pe numele meu pentru perioada Decembrie ... (vezi toată discuția)
Apartament nelocuit, cum fac cu energia electrica? mir2006 mir2006 Buna ziua, va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: voi locui in strainatate pt cativa ani si nu doresc sa inchiriez apart. In acest caz, cum sa ... (vezi toată discuția)