avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima Activare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima Activare

Mentionez ca sunt Administatorul unui Srl si doresc sa depun la Ajofm dosar pentru prima de activare , îndeplinesc toate condițiile pentru acesta prima in sensul ca nu am fost in relatie contractuala cu firma mea in ultimii 3 ani , nu am beneficiat niciodata de acesta prima , sediul firmei este la 50 km fata de domiciliul meu , iar eu fac zilnic drumul Sediu-Domiciliu . Mi se poate respinge dosarul pe motivul ca sunt Administratorul firmei la care lucrez pe functia de inspector ssm ? Am contractul bag de 7 zile , termen de depunere dosar 30 de zile .
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
titus_steel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:47, 10 August 2019
Legea nu distinge daca persoana respectiva trebuie sa fie angajata la o alta societate si nu la societatea proprie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere solicitare prima de relocare excelenta32 excelenta32 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Mi-am gasit de munca in Brasov, la mai bine de 400 de km de localitatea in care am ... (vezi toată discuția)
Intocmire foaie de parcurs/ ordin de deplasare office@dis office@dis Bună ziua! În cazul în care se întocmește lunar foaie de parcurs pentru deplasările cu autotursimul companiei, trebuie întocmit și ordin de ... (vezi toată discuția)
Psi si ssm pt chiosc 2 m2 ynutaa1 ynutaa1 Va rog din suflet as vrea si eu sa stiu cum trebuie sa fac pt a obtine avizele necesare psi si ssm pt un chiosc de 2 m2 in care se vand produse preambalate cu ... (vezi toată discuția)