avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie

Bună ziua! Vreau să aflu ce fel de documente, autorizatie am nevoie pentru a construi o terasă de 25 mp lipită de casă cu precizarea că în locul acesta am demolat o cameră având pereții din lemn vechi de 80 de ani?
M-ar interesa pretul acestei autorizatii aproximativ, !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:19, 26 August 2019
Buna ziua,
Luati legatura cu un arhitect si va ajuta dumnealui...
Puteti intreba si arhitectul din cadrul primariei...
Aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata si de autorizatie de ctie. de la primarie obtinuta in baza proiectului.
Pretul autorizatiei de ctie. este cel stabilit prin hotarare a Consiliului local.
Lucrările de construcții sunt permise numai pe baza unor autorizații de construire, după cum reglementează Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.
www.avocatnet.ro/articol_375...

Autorizatia de construire: Cand iti trebuie, cat te costa si cum o obtii
www.avocatnet.ro/articol_409...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie floredfox floredfox Este necesara autorizatie de construire pentru lucrari la o constuctie nefinalizata pe hotar ,constructie ,,la rosu\'\' din anul 1992? (vezi toată discuția)
Autorizatie Dnsa Dnsa Buna ziua,as dori sa construiesc pe terenul meu o cabana de lemn 45mp ,pentru week end uri.Am nevoie de autorizatie de constructie sau o pot plasa pe piloni? V ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie constructie magazie in curte dupa constructie. CosminDVD CosminDVD Buna Am inceput constructia unei magazii( fundatie + zidire caramida + acoperis tabla) , fara autorizatie de constructie. Mentionez ca nu e gata inca ... (vezi toată discuția)