avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acord vecini
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acord vecini

Buna ziua ! Este necesar acordul vecinilor in cazul deschiderii unui salon de coafura ? Subt puțini mai dificili,daca am putea demonstra ca se poate fara...deși proiectantul susține că este necesar.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 09:52, 13 August 2019
dacă proiectantul susține că este necasar, atunci probabil este.
nu ați dat suficiente detalii pentru un răspuns mai amplu.
de ex, unde este amplasat salonul? la casă, bloc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea gazelor de ardere de la o cantrala pe gaz în condensatie Ianos01 Ianos01 Între casa mea și a vecinului este o distanta de 1, 35m. Vecinul și-a scos coșul de evacuare de la centrala termica pe gaz în acest spațiu de 1,35m, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua doresc sa fac un salon de coafura intrun apartament ... administratorfotoexpres administratorfotoexpres Buna ziua Doresc sa fac un salon de coafura intrun apartament inchiriat la parterul unui bloc ce are iesire direct in strada . Ptr declararea punctului de ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor fortis strategye & consulting fortis strategye & consulting Buna ziua, as dori sa intreb daca este necesar acordul vecinilor pentru un salon de infrumusetare la casa , conform carei legi este reglementata dilema mea, ... (vezi toată discuția)