O persoana(a avut o problema cu concubinul meu, cu un imprumut neachitat la timp si m.a legat si pe mine de asta doar pt ca suntem impreuna) posteaza pe un grup mare de pe facebook un lucru despre mine, pe care nu l.am facut. Adminul sterge postarea, ea posteaza iar. Mi.a dat numele, locul unde muncesc, si alte lucruri pe care eu nu le.am facut si de care eu nu aveam cunostinta. Unele persoane intreaba in comentarii unde stau( gen sa vina sa ma caute), altele injura. M.a facut de tot rasul public si eu nu am nici o legatura cu lucrurile pe care le relateaza ea. Chiar sunt o persoana cinstita si nu ingadui sa ajung in asa ceva fara sa am vreo vina sau legatura. Am citit ca s.a abrogat legea calomniei de aceea am si intrebat aici sa fiu sigura. Ma poate ajuta politia cu ceva? Sa fac plangere unde? La politie? la parchet? Plangere pentru ce?La cine sa apelez? Sa plateasca acea persoana pt ce face si sa inceteze. Va multumesc.
Contractați servicii avocațiale, este un litigiu civil!
Avocatul va formula o acțiune în răspundere civilă delictuală solicitând repararea prejudiciului moral astfel cauzat!
Instanța civilă va soluționa cauza!
Calomnie
MateescuMihaela
Mai este valabila calomnia? Adica mai pot depune plangere impotriva cuiva pt calomnie? Daca nu, cu ce s.a inlocuit? Sau nu mai pot face nimic in acest sens? (vezi toată discuția)