avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... olanda permis retinut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

olanda permis retinut

In Dec.2018 am fost depistat cu alcool la volan 895 micrograme in aerl expirat m-am prezentat la proces mi-a dat amenda 1200 si 9 luni suspendare permis din care a redus la 6 luni pt ca m-am prezentat la proces . pe data de 6 iunie termenul a expirat , Am primit instiintare de la judecatorie ca permisul meu va fi trimis la RDW deoarece nu am adresa de olanda si de acolo mai departe la ambasada Romaniei nici in momentul de fata nu am primit nimic. Ulterior am intrebat la rdw prin mail de permis o data mi-a zis ca va fi trimis la ambasada , dupa altadata ca am fost informat gresit si astazi ca nu va trimite permisul Acum nu mai inteleg nimic respectiva avocata care am avut-o mi-a zis sa-l dau pierdut in Romania as putea face chestia asta ?

Alte discuții în legătură

Permis suspendat ovidiup ovidiup buna ziua,am o intrebare legata de conducere sub influenta bauturilor alcoolice in uk. Daca am fost depistat cu alcoolemie de 107 micrograme in aerul respirat ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a făcut accident pe 23 ianuarie mai era cu cineva ... Vadineanu Vadineanu Soțul meu a făcut accident pe 23 Ianuarie mai era cu cineva in mașina i sa lua permisul alcoolemia era mică acela a avut 3 zile de spitalizare nimic grav ... (vezi toată discuția)
Bună seara - interpretare hotărâre judecătorească Cosmin  89 Cosmin 89 In data de 06.10.2016, mi sa ridicat permisul de conducere deoarece am fost depistat cu alcool la volan, o. 59 in aeru expirat, au urmat toate procedurile... ... (vezi toată discuția)