avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Darea in plata, proces pierdut cu Credit Europe
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Darea in plata, proces pierdut cu Credit Europe

Buna seara,
Santem in faza de apel, dupa ce am pierdut cu banca, darea in plata. Judecatorii au considerat ca impreviziunea se aplica doar in cazuri sociale foarte speciale.
Am citit undeva ca la finalul total trebuie sa achitam toate restantele la credit pe perioada procesului de dare in plata, cu dobanzi si penalitati, adica pentru 3 ani, timp in care s-au asteptat si niste raspunsuri de la CCR. E adevarat? Eu intelesesem ca se ingheata perioada darii in plata.
Si, daca e asa, inseamna ca vom fi executati silit, pt ca banii nu-i avem, normal, ca de asta am cerut darea in plata.
Acum vine alta intrebare. Daca vine iarna, ne lasa sa stam in casa pana primavara? Sau ne executa indiferent cand?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: micha20 , utilizator 00:15, 25 Octombrie 2019
Chiar nu stie nimeni ce se va intampla ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare executare silita (s)homer (s)homer Buna ziua! Am un credit de nevoi personale si doua carduri de credit la banca CEB obtinute in 2007 si de cateva luni sunt in somaj si nu-mi mai pot permite sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita andre75 andre75 Buna ziua Ca urmare a intarzierii de plata a unor rate, banca mi-a reziliat contractul (credit de nevoi personale fara garantie ipotecara). Am apelat la un ... (vezi toată discuția)
Negociere cu firma de recuperare - merita ??? ko_ny ko_ny Pe scurt , situatia sta cam asa: credit de nevoi personale contractat in 2008, platit 2 ani la zi, in 2010 am intrat in imposibilitate de plata.Orice negocire ... (vezi toată discuția)