avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

Buna ziua,
in primul rand as vrea sa felicit =D>pe toti cei prezenti pe acest site.....si sa le multumesc pentru raspunsurile lor ..care m-au ajutat de foarte multe ori!!!
si pentru a fi in ton cu toata lumea..am si eu o intrebare...!
Bunica mea a fost data in judecata .......si nu sa prezentat la proces.
am vrea sa facem recurs si am inteles ca se poate dupa primirea prin posta a hotararii judecatoresti.
Insa problema este ca nu stiu exact ce presupune acest recurs.....exista un text standard care se depune impreuna cu restul documentelor care sa-i dovedeasca nevinovatia?
se trimte prin posat sau trebuie sa o depunem la tribunal...cum este mai bine?
Deasemenea ne putem lega si de faptul ca numele i-a fost scris gresit?
multumesc.....
astept cu nerabdare raspunsul Dvs pentru ca ea saraca deja a intrat in panica...
Cel mai recent răspuns: andreeavioletta , utilizator 16:42, 27 Noiembrie 2009
Pentru ce a fost data bunica in judecata? La ce instanta?
Civil? Penal?
Cand a incepu si cand s-a terminat procesul?
De unde stiti ca bunica a pierdut procesul?
In afara de nume, ce alte motive mai credeti ca aveti pentru recurs?
Asteptati hotararea instantei.Dupa care, veti observa in functie de ob cererii ,daca hot este supusa apelului sau recursului.Abia atunci intrebati-ne ce este de facut.daca nu ,detaliati cu privire la obiectul cererii macar.Apoi precizati de unde stiti ca ati pierdut.
La unele hotarari, termenul de exercitare a caii de atac curge de la pronuntare, nu de la comunicare...
Trebuie ca initiatorul sa dea mai multe detalii daca vrea un raspuns cat de cat legat de problema sa.
[ link extern ] *
sper sa nu fie problema daca dau link de la judecatorie.
nu va pot da detalii exacte insa este vorba de un cupon de subventie agricola( care se poate folosi numai in acest domeniu , primit de la AGAPIA parca se numeste ), pe care ea la dat societati care ii lucreaza pamantul.
Pamantul este intr-un judet cuponul este emis de un judet vecin.
Ea nu a anuntat unde a predat cuponul ,astfel ca societatea emitenta a cuponului a dat-o in judecata.
cei carora le-a dat cuponul i-au dat o declaratie scrisa cum ca au primit cuponul, si ca l-au folosit corect.
insa noi nu am apucat sa depunem si dosarul nostru, pentru ca termenul era pe 24, si noi am omis....crezand ca este pe 27:(
sa stiti ca link-ul duce doar in pagina principala a portalului, nu la date despre dosar.
ce apare la obiect?
dar la solutie?

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune norocel_bab norocel_bab la data de 23.03.2011,instanta de fond dispune incetarea starii de codevalmasie asupra unui imobil si obliga reclamantul la plata unei sulte hotarire ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs siloth siloth am pierdut un proces datorita prost administrarii probelor, acum trebuie sa depun recursul, dar am auzit ca nu prea se accepta recursurile. e adevarat? sunt ... (vezi toată discuția)
Recurs nicoleta40 nicoleta40 am primit acasa o hotarare de la o mostenire , specifica recurs in 15 zile de la comunicare. intrebarea e de cand se calculeaza cele 15 zile? de la data de ... (vezi toată discuția)