avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Parcarea la locul de munca-beneficiu impozabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Parcarea la locul de munca-beneficiu impozabil

Buna ziua. Daca o firma plateste chirie pt un anume numar de locuri de parcare pt angajati( ne fiind trecuta in contract) se considera ca si beneficiu impozabil pt angajati?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:16, 15 August 2019
Nu, daca in relatia firma-salariat nu este specificat nimic in acest sens.
Multumesc. Dar se poate ca firma dupa un anumit numar de luni sa iti spuna ca aceasta parcare va deveni impozabila, fara sa anunte in prealabil. Beneficiile impoabile nu trebuie sa fie folosite in interes personal? Parcarea la locul de munca poate fi considerata in interes personal?
Beneficiile, sporurile sau oricum le numim, trebuie specificate in contractul individual de munca, regulamentul intern sau contractul colectiv de munca, documente pe care le semnati de luare la cunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afisare /transmitere act intern ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog mult sa imi spuneti cum ar trebui procedat in cazul urmator: - un Regulament intern a fost dat spre aplicare la data de 01.02.2014 - ... (vezi toată discuția)
Spor ore suplimentare IldikoB IldikoB Buna ziua, Sporurile trebuie sa fie obligatoriu inserate in contractul colectiv de munca? Am dori sa facem act aditional la regulamentul intern avand in ... (vezi toată discuția)
Acordarea de sporuri si comitetul de sanatate si securitate in munca buiavasi buiavasi As dori sa stiu daca CSSM are atributii in elaborarea regulamentului de acordare a sporurilor pt conditii periculoase sau vatamatoare (vezi toată discuția)