avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara . M am separat de soțul meu de la sfîrșitul lui martie. As vrea sa divortez numai ca nu prea dispun de bani. Si nu vreau la notar. Vreau cu avocat pt ca vreau sa i se faca program la vizitarea copilului e inca mic si il da peste cap. Auzisem ca pot depune un dosar la judecătoriei si mi se da un avocat din oficiu. Asa e?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:24, 13 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Cand formulati cererea de chemare in instanta depuneti si o cerere de ajutor public judiciar daca va incadrati in prevederile OUG 51/2008 cu completarile si modificarile ulterioare.
Daca venitul net pe cap de membru de familie (luand in calcul TOATE VENITURILE) este sub 300 lei lunar primiti ajutor public complet
Daca va incadrati intre 300 si 500 atunci primiti jumatate si dupa ..... NU
Va sfatuiesc sa solicitati ajutorul unui avocat TOTUSI!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu loc de munca Alex.D Alex.D Buna ziua. Am primit o cerere de chemare in judecata pentru un litigiu de munca ce a avut loc acum 1an.Nu dispun de multi bani si e prima oara cand patesc asa ... (vezi toată discuția)
Ajutor judiciar ContSters410033 ContSters410033 Buna ziua,mi a fost deschis un proces si nu am bani.cum e procedura spre s beneficia de ajutor public si avocat din oficiu si in ce măsură cu unul pot si ... (vezi toată discuția)
Ajutorul public judiciar Florin36 Florin36 Buna seara, Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra.Daca am pensie de invaliditate in cuantum de 619 ron si 450 ron dintr-un job part time,pot beneficia ... (vezi toată discuția)