avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arest preventiv pentru tâlhărie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arest preventiv pentru tâlhărie

Tatăl fetei mele a fost reținut luni dimineață pentru tâlhărie! Astazi la ora 17.00 trebuia sa decidă judecătorul daca sta un arest 30 de zile sau e cercetat in libertate! Nu știm nimic de el ce trebuie sa facem sa nu stea in arest cele 30 de zile! Am nevoie urgentă de un avocat! Ce trebuie sa fac???

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza intr-un caz de talharie? Nina2 Nina2 Am fost talharita si individul a fost prins. As dori sa aflu ce trebuie sa fac in continuare, din cate am inteles de la politisti, persoana se afla momentan in ... (vezi toată discuția)
Dosar judecat la alta sala decat cea anuntata. urgent !! MJJ MJJ Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi in urmatoarea problema : O cunostinta de a mea este acuzata de talharie (a smuls un lantiosr de aur de ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare european,urgent marknl marknl Buna seara, Am nevoie de un sfat urgent. Prietenul meu olandez avand domiciliul in romania a primit mandat de arestare european din olanda. In procesul avut ... (vezi toată discuția)