avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... legalitatea sau nelegalitatea suspendării ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

legalitatea sau nelegalitatea suspendării soluționării dosarelor la ANRP

E legal ca un proces aflat pe rol pentru urgentarea soluționării unui dosar să amâne tocmai soluționarea dosarului la ANRP-CNCI ajuns între timp la rând pe listă ?Din cauza numeroaselor termene de amânare la fomd și la apel a proceselor în loc de urgentarea soluționării dosarelor de la ANRP se întâmplă tocmai invers și anume prelungirea termenului firesc de soluționare. Ce este de făcut ?

Alte discuții în legătură

Pot cere inchidere de dosar dacă nu am facut eu apel ? negut negut Am facut proces contra CNCI pentru obligarea acesteia de a calcula de urgenta despagubirile pentru un imobil demolat in 1985.La fond s-a hortarât ca CNCI sa ... (vezi toată discuția)
împiedicarea aplicării hotarârii judecătorești negut negut Am o hotărâre judecătorească (din 2010) de acordare de despăgubiri pentru un imobil demolat,Apărînd lege de soluționare cu prioritate pentru dosare cu ... (vezi toată discuția)
Demersuri pentru obtinere despagubiri anrp Lulu32 Lulu32 Buna ziua , Sunt in asteptarea solutionarii unui dosar depus la anrp in vederea obtinerii unor despagubiri pentru aprox 10 ha de teren arabil in jud ialomita ... (vezi toată discuția)