avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită împiedicarea aplicării hotarârii judecătorești
Discuție deschisă în Executare silită

împiedicarea aplicării hotarârii judecătorești

Am o hotărâre judecătorească (din 2010) de acordare de despăgubiri pentru un imobil demolat,Apărînd lege de soluționare cu prioritate pentru dosare cu hotărâri judecătorești am cerut la ANRP trecerea dosarului în lista cu priorități,Deoarece în 6 luni nu am primit răspuns am inceput proces. Pâna la judecarea fondului ANRP a înscris dosarul la soluționare cu prioritate.De aceea nu am făcut cerere de apel,dar pârâta a cerut apel.
În prezent cf. listei cu priorități mi-a trecut rândul ,iar motivul invocat este existența procesului. Procesul a avut scop grăbirea soluționării dosarului ,iar acum nu e ilegal și netemeinic să devină motiv de tărăgănare ?Poate amâna aplicarea hotărârii definitive din 2009 și a respectării nr. de ordine din lista soluționării cu prioritate ?mulțumesc

Alte discuții în legătură

Legalitatea sau nelegalitatea suspendării soluționării dosarelor la anrp negut negut E legal ca un proces aflat pe rol pentru urgentarea soluționării unui dosar să amâne tocmai soluționarea dosarului la ANRP-CNCI ajuns între timp la ... (vezi toată discuția)
Pot cere inchidere de dosar dacă nu am facut eu apel ? negut negut Am facut proces contra CNCI pentru obligarea acesteia de a calcula de urgenta despagubirile pentru un imobil demolat in 1985.La fond s-a hortarât ca CNCI sa ... (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)