avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Ce este CIF
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Ce este CIF

Bună ziua, eu lucrez în Ungaria și as dorii sa îmi fac un card de debit la OTP bank, și îmi cer un CIF, ce este și cum pot sa îl aflu.
Va mulțumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Ciprian1991 , utilizator 12:35, 15 August 2019
CIF - cod de inregistrare fiscala. Se emite de ANAF pentru firme.
Ok, am înțeles. Dar de ce îmi cere asa ceva pentru persoana fizica?
Au si persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale.
Mai sigur intrebati la banca care este motivul.
Vi s-a cerut in tara sau in Ungaria ?
În Ungaria mi s-a cerut "impozit number", pentru a face un card de debit la OTP Bank.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere numar de identificare fiscala georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman, doresc sa public o carte pe Amazon ,dar in momentul cand doresc sa imi fac cont, mi se cer datele personale , printre care mi ... (vezi toată discuția)
Care e situatia debitorului persoana fizica? usaintertrade usaintertrade Buna ziua. Care e sitiuatia debitorului persoana fizica care detine sau isi infiinteaza o Intreprindere Individuala sau un PFA ? Executorul ii poate ... (vezi toată discuția)
Conform codului fiscal pot emite legal facturi ca persoana fizica impozabila cu activitate economica? Florian59 Florian59 Am o rugaminte , intrebare, va rog frumos ! Conform Codului Fiscal pot emite legal facturi ca persoana fizica impozabila cu activitate economica fara sa fiu ... (vezi toată discuția)