avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai are vreun drept?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai are vreun drept?

Sora mea mai are vreun drept dupa 5 ani,necontribuind la cheltuielile casei in perioada sus mentionata?(dreptul de a intra in casa etc...,stiam ca dupa 5 ani isi pierde orice drept.astept rasp dvs.dreptul la mostenire il va pierde?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:41, 16 August 2019
Buna ziua,
Are absolut TOATE drepturile pe care le-a avut si cand contribuia.
Puteti, eventual, sa solicitati, in instanta, cota ei de contributie pentru ultimii 3 ani.
Informatiile expuse mai sus sunt eronate, ne existand niciun temei de drept in acest sens.
Daca ea nu a contribuit cu nici un leu in casa niciodata,dvs imi cereti sa cer contributia ei pe 3 ani in instanta....cum as putea proceda in acest sens?asta este legea in care imi spuneti sa cer in instanta contributia ei pe 3 ani si nu pe mai multi ani?
a cui e casa, sunteti coproprietari ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In contractul de vanzare cumparareal locuintei sant trecut eu ... chereches.alexandru chereches.alexandru In contractul de vanzare cumparareal locuintei sant trecut eu si sora mea cu cate 1/2 parti fiecare,iar sora mea nu vrea sa imi restituie partea ei de 1/2 ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa 16 ani adriela6 adriela6 Va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu a murit in urma cu 16 ani si a avut o casa impreuna cu mama. Noi suntem 2 surori. Eu stau in casa parintilor si sora mea ... (vezi toată discuția)
Investiții in casa fără a fii proprietari Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Locuim împreuna cu părinții ( eu, soțul și copilul) in casa părintească. De când suntem căsătoriți de aprox 20 de ani tot noi am făcut ... (vezi toată discuția)