avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare stimulent?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare stimulent?

Bună ziua. Am fost în concediu creștere copil pana la 2 ani, după am deschis dosar de handicap pe cauza medicala pana la 3 ani și am rămas acasă în continuare pt creșterea copilului. M-am reantors la munca la 2ani și 10 luni ale copilului, tatăl a renunțat la luna acordata lui. Am făcut dosar de acordare a stimultentului pana la vârsta de 4 ani ai copilului. Am fost sunata ca nu mi se poate da stimulentul pentru ca nu am mai prelungit certificatul de handicap. De ce? Nu se acorda pana la 4 ani ai copilului indiferent dacă prelungesc sau nu acel certificat?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 15 August 2019
Cum faceti dovada ca, copilul este incadrat intr-un grad de handicap pentru a vis e acorda pana la implinirea varstei de 4 ani?

NU se mai poate prelungi valabilitatea certificatului vechi?
Certificatul a expirat ieri. Am depus actele pe 23 06 2019 pentru acordarea stimultentului . Copilul împlinește 3 ani pe 30 august 2019. Nu am mai putut prelungi certificatul deoarece s-a vindecat aproape în totalitate gaurica de la inimioara.
In acest caz, nu prea mai aveti ce face ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie sara-alina sara-alina Buna seara.Fetita mea implineste 2ani pe 02.08.2015,am ales sa stau 2ani CCC, as vrea sa ma intorc la munca mai devreme,si as vrea sa stiu daca se mai acorda ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru copil cu handicap iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Am o fetita incadrata in grad de handicap pentru care beneficiez de concediu de cresterea copilului cu handicap pana la implinirea de catre acesta ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie andrioana andrioana daca ma reintorc la serviciu in data de 1 iun 2012 in conditiile in care copilul implineste 1 an in data de 25 iun 2012 iar optiunea aleasa pentru cresterea ... (vezi toată discuția)