avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligare A.N.R.P. la plata dobanzilor legale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligare A.N.R.P. la plata dobanzilor legale

Buna. Are cineva practica privind olbigarea ANRP la plata dobanzilor legale fata de 2 decizii de compensare eliberate in baza legii 18/1991, respectiv 10/2001? Multumesc

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare judecatoreasca negut negut CNRP trebuia in termen de 30 de zile de la terminarea procesului da emita Decizie de compensare prin puncte pt. un imobil demolat ,Legea 10/2001 .Nu a emis ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor ovidiu_ss ovidiu_ss Buna ziua! Numele meu este Ovidiu Oancea si ma aflu intr-o situatie, oarecum unica si anume... In anul 1991, bunica mea, Oancea Stefana a decedat. In anul ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes avocat chiar daca se rezolva pe cale administrativa? ktistai ktistai Am incheiat cu un avocat, un contract de asistenta juridica, cu privire la un dosar ANRP. In acest contract se specifica un onorariu de succes de 10% din ... (vezi toată discuția)