avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari

Va rog sa-mi spune-ti care ar fi conditiile in care presedintele unei asociatii de proprietari (este vorba despre bloc Y3, Aleea Fuiorului, Bucuresti) poate revoca din functie un membru al Comitetului Executiv si daca este posibil sa numeasca o alta persoana care sa asigure interimatul pana la urmatoarea Adunare Generala. Mentionez ca inca nu a fost adoptat noul Statut.

Va multumesc,
Alina Dumitru
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2019
Alina1967, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:19, 14 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adunarea Generala l-a ales...tot AG il revoca.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista dispozitie in vigoare in favoarea presedintelui de asociatie sa revoce sau sa numeasca memebrii comitetului executiv
Alegerea membrilor comitetului executiv reprezinta obligatia exclusiva a adunarii generale a membrilor proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)
Mandat presedinte asociatie proprietari? oret20 oret20 Buna ziua, am si eu o intrebare!! suntem o asociatie de proprietari cu 30 apartamente, si avem un presedinte in functie ales timp de 15 ani consecutiv. Acest ... (vezi toată discuția)
Demisia unui membru din comitet cfelicia cfelicia Va rog sa-mi spuneti daca s-a procedat corect: Vicepresedintele asociatiei de proprietari si-a dat demisia Comitetul executiv a desemnat in locul acestuia un ... (vezi toată discuția)