avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista o lege care specifica salariul maxim pe care il ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista o lege care specifica salariul maxim pe care il poate incasa un angajat cu studii medii dar fara bacalaureat?

Buna ziua,

Lucrez in domeniul IT software la o companie privata si m-am lovit de urmatoarea situatie: mi s-a comunicat ca sunt eligibil pentru o marire salariala insa aceasta va fi mai mica decat in mod normal.
Motivul: am studii medii (liceul terminat + atestate profesionale) insa nu am promovat bacalaureatul.
Metionez ca am o vechime in campul muncii de peste 6 ani, tot in domeniul IT. Deasemenea la momentul angajarii in actuala companie, nu mi s-a comunicat ca lipsa diplomei de bacalaureat va fi un impediment pentru cresterea salariului.
Exista o lege care sa specifice salariul maxim pe care il poate incasa un angajat cu liceul terminat, fara bacalaureat, dar cu vechime in domeniu?
Sau poate exista o alta explicatie fara legatura cu legislatia.

Multumesc anticipat,
Bogdan
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 15 August 2019
Nu exista niciun text de lege aplicabil sectorul privat .. doar pentru sectorul bugetar exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil conflict intre cim si srl pentru 2 companii in acelasi domeniu? just4dead just4dead Buna ziua, lucrez in domeniul IT cu CIM, insa dețin si un SRL tot in domeniul IT (ca freelancer) Exista vreun conflict de interese sau vreun impediment ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Stabilirea nr zile concediu de odihna, raportat la vechimea angajatului Vlad Lascu Vlad Lascu Exista o procedura sau o \"buna practica\" prin care un angajator poate stabili nr zile concediu de odihna raportat la vechimea angajatului in companie? Din ... (vezi toată discuția)