avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... TEREN
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

TEREN

Buna ziua, avem un teren alipit din x-209mp si y-224 mp total alipire 433mp si pe 190mp din acest teren dezvoltam un proiect imobiliar cu 10 apartamente, restul fiind spatiul verde. La finalizarea proiectului apartamentele (respectiv mp construiti si terenul aferent constructiei) se impart in mod egal ? atunci cum diferentiem acei mp de la X si Y - adica diferenta de 15 mp?

Alte discuții în legătură

Teren alipit ContSters14151 ContSters14151 X pretinde ca a construit doua camere alipite la imobilul proprietatea altei persoane, si anume Y. Intreaga casa cat si terenul ii apartin lui Y. X ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, anterior am solicitat ajutorul d-voastra pentru o ... anghel D anghel D Buna ziua, Anterior am solicitat ajutorul d-voastra pentru o problema legata impartirea cheltuielilor legate de proiectare , taxe , avize la construirea ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta a locului de parcare nossferatuss nossferatuss Buna ziua. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou si am primit de la dezvoltator, prin contractul de cumparare, \"dreptul de folosinta exclusiva\" ... (vezi toată discuția)