avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata partiala

Pana la ce data te mai poti pensiona anticipat partial cu penalizare, avand in vedere eliminarea acestui tip de pensie prin noua Lege 127/2019
Cel mai recent răspuns: ilal , utilizator 10:42, 18 August 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
31/08/2021
Multumesc! M-am uitat acum pe noua lege 127/2019, dar nu reusesc sa sesizez diferenta intre pensionarea anticipata de acolo si pensionarea anticipata parțială cu penalizare prevazuta de legea 163 care se aplica in prezent :(
Ultima modificare: Duminică, 18 August 2019
ilal, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o opinie in urmatoarea speta: ... Marian Hainagiu Marian Hainagiu Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu o opinie in urmatoarea speta: -sunt pensionat anticipat partial(cu penalizare) cu mai mult de 2 ani pana la împlinirea ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata otilia58 otilia58 Buna ziua ! Apelez la Dv, cu o intrebare legata de pensia anticipata.Sunt nascuta in data de 11 august 1958 si am o vechime in munca de aproximativ 34 de ... (vezi toată discuția)
Indice corectie 2020 uca2015 uca2015 M-am pensionat acum un an cand indicele de corectie aplicat era de 1,20. Am citit ca din 09 ianuarie 2020 indicele de corectie care se va aplica la calculul ... (vezi toată discuția)