avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cartile Adevarul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cartile Adevarul

Salut
Sunt Irina si am o problema. Am comandat de pe [ link extern ]
Astazi a fost receptionata plata dumneavoastra iar in ceea ce priveste
livrarea se va face de catre masina noastra
Aceasta hotarare a fost luata in urma intarzierilor cu care se face
livrarea prin posta si mai ales ca aceasta comadna este achitata
Cu o zi inainte de livrare se va lua legatura telefonic cu dumenavoastra
pentru a se stabili intervalul orar in acre poate fii gasit cineva la
adresa de transport sau daca nu la alta adresa
Va multumim pentr comanda
O zi buna"

Si am mai asteptat cateva zile. Acum telefoanele afisate pe site sunt indisponibile sau inexistente, iar raspuns la al doilea mesau nu am primit.
Ce ma sfatuiti sa fac sa-mi recuperez banii??#-o
Cel mai recent răspuns: aniri , utilizator 21:37, 5 Decembrie 2009
Ati incercat sa ii contactati si pe adresa de e-mail de la sectiunea Contact ?
Adesaţi-vă protecţiei consumatorilor.
Salut, Irina,

Ai primit intre timp cartile? Daca da, scrie-ne aici, sa stie lumea si sa nu mai raspunda daca nu e relevant.

Cred ca faptul ca te-au contactat pentru a confirma receptionarea platii si pentru a stabili detaliile livrarii denota seriozitate din partea librariei. Mi se pare sincer un pic cam exagerat ca dupa cateva zile sa te impacientezi.

Coletele trimise de majoritatea librariilor, editurilor si anticariatelor online din tara dureaza si saptamani pana ajung.

Eu te sfatuiesc sa astepti un timp rezonabil, dupa care sa ii contactezi prin email si sa ii intrebi de statusul comenzii tale. La fel, multe magazine online ofera cont unde poti sa iti verifici comanda si sa vezi ce status are.

Sper ca ai gasit utile informatiile si sfaturile mele.

Succes!
Scuze ca nu am reusit sa intru
nuuu, inca nu am primit cartile. Mai astept! Intre timp au modificat si nr de tel de pe site, am vb cu ei sambata trecuta, raspunsul lor fiind ca voi primi cartile sapt asta..ce tocmai a trecut.
Mai astept!
Multumesc pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa cumpar o carte de pe emag si dupa sa o revand eu sigilata ... nectariepopa nectariepopa Am voie sa cumpar o carte de pe eMag si dupa sa o revand eu sigilata ca persoana juridica? (vezi toată discuția)
Rezolvare reclamatii magazin avocatnet n_silviu n_silviu Doamnelor, domnilor, dragilor de la avocatnet, Toata stima pentru site, toata furia pentru magazinul online si modul de tratare a clientului. Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Comanda online - neonorata ionita_add ionita_add Buna seara, In data de 11.11.2015 am efectuat o comanda online la firma importanta de vanzari. Am comandat un smartfone in val de 1300lei. Plata s-a ... (vezi toată discuția)