avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se pot vinde terenurile pe care exista sonde Omv?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se pot vinde terenurile pe care exista sonde Omv?

Bună ziua. Avem un teren care este loc de casa, însă pe el este amplasată o sonda a companiei Omv. As vrea sa vand pământul. Se poate?
Ultima modificare: Duminică, 18 August 2019
Mihaela 297, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:17, 18 August 2019
Buna ziua,
DA, zona ocupata de sonda, probabil, este inchiriata de firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu sonda omv Mihaela 297 Mihaela 297 Buna ziua. Detin un teren mostenit de la bunici . Pe acest teren se afla amplasata o sonda aflata in proprietatea OMV. Chiria pe care o ofera OMV-ul pe an este ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un pamant pe care se afla o sonda de petrol? SANDATENESCU SANDATENESCU Buna ziua. Avem un pamant mostenire de la parintii pe care vrem sa-l vindem. Pe acest pamant se afla o sonda de petrol, cum sa procedam sa vindem pamantul, ... (vezi toată discuția)
Renta - chirie sonda gaz pe teren proprietate privata. muscalucristina muscalucristina Buna ziua! Am si eu o situatie si as vrea sa stiu parerea cuiva de specialitate, si anume: am un teren proprietate personala in Jud Valcea, pe o ... (vezi toată discuția)