avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imi pot alege o persoana care sa-mi reprezinte ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imi pot alege o persoana care sa-mi reprezinte interesele - daca as avea un accident boala?

In acest moment nu sufar de boli sau alte probleme.

Totusi pentru situatia cand as suferi un accident rutier sau as avea o boala in viitor imi pot alege de pe acum ce persoana vreau eu sa-mi reprezinte interesele?
Am un frate vitreg si daca acela ar fi numit sa ma reprezinte mi-ar vinde tot ce am. Il cunosc deja.

De asta vreau sa-mi aleg eu persoana de buna credinta - ruda mai indepartata ca sa ma reprezinte daca as fi bolnav sau accidentat.

Se poate? Ce act este acesta?

Alte discuții în legătură

Cine poate fi curatorul unei bolnave de alzheimer? elvira1953ro elvira1953ro Doar fratii ,care sunt mai in varsta decat ea si la f. multi km distanta sau fiica vitrega? (vezi toată discuția)
Curatela. obtinerea curatelei nicu001 nicu001 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii curatelei pentru o persoana majora - 24 ani, cu diagnostic de \\"retardare ... (vezi toată discuția)