Am primit amendă judiciară 5000 lei pentru nedepunerea la timp a unei expertize contabile. Am făcut cerere de reexaminare amenda judiciară tardiv si am adus argumente ca am fost bolnav. Instanța nu a ținut cont de aceste argumente si a respins cererea de reexaminare. Ce cai de atac există?
In mod normal, inainte de termenul de depunere a raportului de expertiza trebuia sa notificati instanta de judecata, in scris cu nr. de inregistrare/ data obtinut de la arhiva tribunalului, cu minim 5 zile inainte de termenul de judecata ca sunteti in imposibilitatea efectuarii expertizei. La notificare anexati documente justificative.
Ati fost amendat tocmai pentru ca nu ati depus notificarea respectiva la timp si ati venit cu argumente dupa ce ati primit instiintarea ca ati primit amenda judiciara.
Amenzi judiciare
crimit
Este normal sa fii amendat de trei ori consecutiv, la maximum al cuantumului amnezii, (5000 lei), pentru nedepunerea la timp a unei expertize contabile? ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara
opreas
Sunt expert judiciar si am primit o amenda judiciara pentru nedepunerea expertizei la termenul dispus de instanta.
Am depus la dosar o cerere de revizuire a ... (vezi toată discuția)