avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata in timp ce lucrez in alt loc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata in timp ce lucrez in alt loc

Buna ziua, Daca sunt in concediu fara plata la o societate pot sa am contract full time de munca la alta societate? As vrea sa imi iau concediu fara plata unde lucrez acum si sa lucrez in alta parte cu contract, dupa sa revin inapoi la locul initial, este posibila treaba asta?
Ultima modificare: Luni, 19 August 2019
serpisor83, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 19 August 2019
Buna ziua,
Legal puteti cumula doua sau mai multe contracte individuale de munca.
Nu vad vreo problema daca angajatorul de la care va luati concediul fara plata este de acord
( in sensul ca poate are nevoie de dvs. dar totusi va accepta concediul...dar se supara ca ati lucrat in alta parte aceasta perioada...).
Ultima modificare: Luni, 19 August 2019
Ionut.ion, utilizator
Am inteles, pe mine ma interesa legal daca este posibil, cat despre relatia angajat angajator nici eu nu stiu cum va reactiona in functie de momentul la care voi propune acest concediu fara plata, dar voindiscuta si vom vedea ce va fi. Va multumesc pentru raspuns. O zi buna in continuare.
Daca sunte in concediu fara plata la o societate puteti sa aveti un contract cu norma intreaga la o alta societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii Nicu9405 Nicu9405 Buna ziua Este legal sa imi iau concediu fara plata de la locul de munca si in timpul acestui concediu fara plata sa ma angajez ,sa lucrez la alta firma? As ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Sofia01 Sofia01 Buna ziua! Daca sunt angajata part time la o firma si full time la alta, concediul medical de maternitate se plateste la ambele locuri de munca? Daca la jobul ... (vezi toată discuția)
Proiecte adriea2007 adriea2007 In perioada in care angajatii unei societatii, pleaca in deplasari in cadrul proiectelor implementate de catre acea societate, trebuie sa aloce zile de ... (vezi toată discuția)