avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu reusesc sa raspund la intrebari
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu reusesc sa raspund la intrebari

Buna ziua?Nu reusesc sa mai raspund la intrebarile adresate în forum,nu mai gasesc opțiunea răspunde atunci când folosesc telefonul mobil. Apare doar optiunea citeaza si doar asa se poate raspunde.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 19 August 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 23:59, 20 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil este o problemă generală!
Nici n-am mai încercat să răspund zilele acestea întrucât am fost un pic plecat din țară dar acum că ați semnalat problema m-am lovit de constatarea că în aceeași situație mă aflu și eu!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Buna ziua?Nu reusesc sa mai raspund la intrebarile adresate în forum,nu mai gasesc opțiunea răspunde atunci când folosesc telefonul mobil. Apare doar optiunea citeaza si doar asa se poate raspunde.Multumesc.

Poate aveti fereastra prea mare si nu se vede rubrica din dreapta!
Folositi tasta Ctrl+Scrol (asta este valabil pe desktop nu stiu cum s-ar putea si pe telefon)
Ultima modificare: Marți, 20 August 2019
gigiz, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scuze.
Am uitat sa pun un punct si asta poate schimba sensul unei expresii.
Corect era asa:
"Asta este valabil pe desktop. Nu stiu cum s-ar putea si pe telefon"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum raspund la intrebarile celor de pe forum ? valdeval valdeval buna ziua cand vreau sa raspund la o intrebare, nu am optiunea \"raspunde la intrebare \" ci doar : \"citeaza \" , si apoi \"raspuns \" ; spuneti-mi va rog ce ... (vezi toată discuția)
Nu se mai poate scrie pe forum de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI De ceva timp am observat ca nu se mai poate scrie pe forum dupa telefonul mobil. Imi apare o alta structura care face imposibila orice scriere. Imi apare o ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! Întâmpin probleme in navigarea pe forum. orice ... Avocat Neagu Elena Avocat Neagu Elena Buna dimineata! Întâmpin probleme in navigarea pe forum. Orice secțiune aleg sa deschid din contul meu, apare mesajul \"EROARE INTERNA- Administratorii au ... (vezi toată discuția)