avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... cum raspund la intrebarile celor de pe forum ?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

cum raspund la intrebarile celor de pe forum ?

buna ziua
cand vreau sa raspund la o intrebare, nu am optiunea "raspunde la intrebare " ci doar : "citeaza " , si apoi "raspuns " ; spuneti-mi va rog ce nu fac bine ? mutumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:32, 2 Noiembrie 2017
Se da clik pe "raspunde" si apare chenarul in care se scrie. Dupa scriere mesaj se da clik [e "adauga raspuns".
vad ca acest "raspunde" este in partea stanga a paginii, cu o cruce ca indicator de "RASPUNDE"=nu vad absolut nicio logica !ma asteptam ca acesta sa fie in subsolul pagnii, la mine apare in chenar portocaliu doar "CITEAZA "; am incercat asa cum ati zis, multumesc frumos
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@POPA GHEORGHE a scris
Se da clik pe "raspunde"

Initiatorul topicului a ridicat problema ca nu ii apare de deshtop fereastra "Raspunde"
@valdeval
Sesizati prin mesaj privat unul dintre moderatori sau administratorii forumului care detin dreptul si posibilitatea tehnica sa opereze modificari
cu alte cuvinte,aceasta este problema, am inteles, acum ii voi contacta, multumesc
daca folositi telefonul, singura posibilitate de a raspunde e sa folositi acel " raspunde" din bara de jos. Asta e.
Aveti citeaza in interiorul chenarului fiecarui mesaj, dar " raspunde" e numai o data in acea bara de jos.
Multi utilizatori, nu vad acel buton " raspunde" si apasa pe " citeaza" si tot apasa si se posteaza citat dupa citat..
Pe desktop, aveti " raspunde" alaturi de " citeaza", pe telefon, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Menţionarea numelor de persoane fizice pe site aaaD aaaD Buna ziua. Am si eu o intrebare : atunci cand se posteaza/ intreaba ceva pe acest site, ca de ex. se cere parere in urma unei hotărâri judecatoresti, ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa raspund la intrebari CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT Buna ziua?Nu reusesc sa mai raspund la intrebarile adresate în forum,nu mai gasesc opțiunea răspunde atunci când folosesc telefonul mobil. Apare doar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va prezint urmatoarea situatie: impreuna cu sotul ... alinamarinbadea1988 alinamarinbadea1988 Buna ziua. Va prezint urmatoarea situatie: Impreuna cu sotul meu am achizitionat in anul 2016 un imobil, prin credit bancar. Valoarea imobilului a fost 52 000 ... (vezi toată discuția)