avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Bună ziua, în septembrie mi se termina ccc1, și sunt însărcinată urmind sa nasc în aprilie 2020. Spuneti-mi va rog frumos dacă voi pute lua indemnizație ccc2. Precizez ca nu voi avea serviciu în aceste 9 luni de sarcina. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 19 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti beneficia de indemnizația și pentru cel de-al doilea copil.

In calcul celor 12 luni eligibile pentru CCC vor intra si lunile in care ati fost in CCC1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copii Criscriss Criscriss Buna ziua Sunt in concediu crestere copil din 1 aprilie 2016. Sunt insarcinata in luna a 6/7. Ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii martie. Pot intra direct in ... (vezi toată discuția)
Ccc beuskiss beuskiss In septembrie 2014 am revenit la serviciu din CCC. acum astept inca un copil. data probabila a nasterii este aprilie. Pot beneficia de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)