avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

In septembrie 2014 am revenit la serviciu din CCC. acum astept inca un copil. data probabila a nasterii este aprilie. Pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca nu am un an lucrat?
Cel mai recent răspuns: beuskiss , utilizator 16:31, 17 Octombrie 2014
1. Veti putea beneficia de CCC si pentru al doilea copil (CCC2).

2. - In cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) sunt eligibile pentru a beneficia de CCC2 si lunile in care ati beneficiat de indemnizatie pentru CCC1.
- Pentru aceasta trebuie sa solicitati adeverinta cu venituri (Anexa 2) de la AJPIS, pentru lunile de CCC1 care intra in cele 12 luni necesare pentru CCC2.
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de ingrijire copil cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: avem un angajat care a fost in CCC (este barbat) pana la data de 19.04.2014, acum a nasut sotia al ... (vezi toată discuția)
Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului lacramioaraepure lacramioaraepure Buna ziua! Sunt mamica unui copil de 1 an si 11 luni care pe data de 9 iulie va implini 2 ani9. Pe data de 6 iunie 2014 m-am intors la serviciu. Sunt ... (vezi toată discuția)