avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare dsp
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare dsp

Buna ziua,

nu stiu exact unde m-as incadra cu ceea ce vreau sa fac .

am in centrul bucurestiul un magazin cu produse pentru cadouri ( gift shop ) dar vreau sa aduc un APARAT PENTRU CAFEA DE TIP ESPRESSOR pentru a comerciala si cafea ( asemanator 5togo ) cat si biscuiti/ciocolata -deja ambalate.
nu gasesc informatii despre cum ar trebui amenajat spatiul pentru a fi conform legii dar nu stiu exact nici ce autorizatii as avea nevoie.

multumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 23 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 25 August 2019
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl as.unic si documente dupa infiintare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, Doresc sa infiintez o societate comerciala cu raspundere limitat cu asociat unic, si as avea cateva intrebari sa va adresez: 1.Pentru ... (vezi toată discuția)
Transformare spatiu comun in spatiu comercial miluma miluma Vreau sa cumpar o camera in care a fost acum ceva timp ghena blocului ( parter ). Acolo as vrea sa deschid un magazin de tip pet shop. Ce acte si ce ... (vezi toată discuția)