avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimul de inserție si bursa la doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimul de inserție si bursa la doctorat

Buna ziua!
La momentul actual ma aflu in ccc. La 1.10.2019 ma voi înscrie la doctorat cu bursă. Contactul de munca imi expira pe data de 31.10.2019, nu se poate prelungi, mi se va face un nou contract de munca. Copilul va împlini 2 ani pe 17.04.2020. Cum este corect sa procedez pentru a beneficia de stimulul de inserție? Trebuie să mă întorc la servici din 01.10.2019 odată cu inscrierea la doctorat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MarinescuDiana , utilizator 20:51, 19 August 2019
Ar trebui să va întoarceti la servici in 01.10.2019 odată cu înscrierea la doctorat.
O sa încurce cu ceva dreptul la inserție faptul că mi se va face un nou contract de munca ci nu prelungire?

Cornel Vasile a scris:

Ar trebui să va întoarceti la servici in 01.10.2019 odată cu înscrierea la doctorat.

Nu cred ca este un impediment , in acest sens.

Întrebați si la AJPIS.
Ultima modificare: Luni, 19 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult pentru răspunsuri! O seara cât mai frumoasa!

Cornel Vasile a scris:

Nu cred ca este un impediment , in acest sens.

Întrebați si la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimul de insertie MarinescuDiana MarinescuDiana Buna ziua, La momentul actual ma aflu in ccc. Intentionez sa ma introc la servi incepand cu data de 1.09.2019. Contractul meu de munca expira pe data de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la munca dupa ccc Cotulbea Lorenza Cotulbea Lorenza Bună ziua,d.le avocat! Apelez din nou cu incredere la serviciile dvs. Ma aflu in concediu postnatal,fetita mea urmand sa împlinească 2 ani pe 21 ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2016 OanaelenaDumitru OanaelenaDumitru Buna ziua, Ma puteti lamuri si pe mine , va rog, cu o neclaritate pe care o am? Am optat initial pentru concediu de crestere copil pana la 1 an. Am primit ... (vezi toată discuția)