avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala suprafata apartament in contractul de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala suprafata apartament in contractul de vanzare

Buna ziua,

Acum 5 ani am achizitionat un apartament cu credit prin programul Prima Casa.
In redactarea contractului de vanzare notariatul a facut o greseala, trecand ca suprafata construita49 mp, cand aceasta e defapt suprafata utila (in contractul de vanzare cu proprietarii anteriori cat si in releveu, aceasta e suprafata). Intrebarea e cum putem corecta greseala aceasta, poate face notarul vreo rectificare sau trebuie cumva in instanta? Deasemenea pot exista probleme ulterioare cu banca, creditul fiind in derulare, avand in vedere ca e strict o greseala de redactare?
Multumesc
Nu vad ce eroare sa fie cu banca care, la randul ei, nu a sesizat la timp greseala. Mergeti la notar pentru o indreptare de eroare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare act vanzare-cumparare (avc) Rilasarr5 Rilasarr5 Prezentare pe scurt a situatiei: in 2005 am cumparat o casa prin credit bancar. Toate actele necesare efectuarii tranzactiei s-au aflat la banca si propietar, ... (vezi toată discuția)
Suprafata gresita in contract de vanzare-cumparare dara25 dara25 Buna, Am nevoie de o informatie, va rog. Avem aprobare pentru credit de prima casa si am gasit un apartament care in contractul de vanzare - cumparare are ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala florance01 florance01 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Indreptarea de eroare materiala la un contract de vanzare cumparare se poate face de catre cumparator? La ... (vezi toată discuția)